Olen harrastanut asuntovaihtoa 15 vuotta. Se on maailman ihanin tapa matkustaa. Uuteen maahan, kaupunkiin, alueeseen on paljon hauskempaa tutustua, kun asuu kodissa. Autot vaihtuu yleensä myös, joten lähikaupunkeihin on myös helppoa ja edullista pistäytyä. Monet kaverini ovat epäilleet ja kyselleet, että miten voit luottaa ja päästää täysin vieraita ihmisiä kotiisi. Voin vilpittömin mielin vastata, koskaan ei ole ollut ongelmia. Tämä juttu perustuu vastavuoroisuuteen, kuten elämässä pitäisi olla muutenkin; kun olet reilu ja ystävällinen, niin myös sinua kohtaan ollaan.

Ensi kesän tilanne on seuraava: meille tuli tarjous Bordeauxista Etelä-Ranskasta. Sinne ollaan haaveiltu pitkään pääsevämme. Vastasimme heti kyllä ja aloimme etsiä  lentoja alueelle. Tampereeltahan pääsee Ryanairilla tosi edullisesti lukemattomiin kohteisiin, kunhan ostat lennot ajoissa.Oltiin ilmeisen ajoissa, kun maksettiin 300 € edestakaiset matkat kahdelta. Tällä perheellä ei ole autoa, joten otamme Gironasta vuokra-auton. Espanjan puolella se on edullista. 

Etelä-Ranska on varmasti just niin kaunista kuin kuvittelen - ja ne viinit; siellä on huippuviinititiloja!

Tule kesä tule!

No, ennen matkaa olen ensin Joensuun kesäteatterissa. siellä on Albatrossi ja Heiskanen. Aika jännä, että kyseinen laulunäytelmä ei ole koskaan esitetty Joensuussa, vaikka sitä on ahkerasti näytelty ja laulettu varmaan kaikkialla muualla. Jokatapauksessa tule sinne. Näyttelen kampaaja Roosan, joka antaa ymmärtää ja... :D